Mitä kuuluu, Kuopio?

Uusiin tiloihin heinäkuussa muuttaneessa Kuopion Onninen Mega Express -myymälässä on osaava palvelu ja laaja valikoima. Myymälävastaava Terhi Koiviston mukaan meininki Savossa on välitön ja asiakkaat kuin perheenjäseniä.

Mitä meneillään?

Aamulla moni hakee hyllystä tarvitsemansa tuotteen tai edellisen päivän tilauksen ja lähtee työmaalle. Uuden myymälän laajaa hyllyvalikoimaa hyödyntää myös moni uusi asiakas, jonka työmaa sijaitsee ympäryskunnissa. Tällä hetkellä käynnistelemme oppilaitosyhteistyötä ammattioppilaitosten kanssa. Myymälämme on herättänyt kiinnostusta, ja esittelemme tukun toimintaa ammattiin opiskeleville.

Miten autatte asiakasta?

Pyrimme saumattomaan palveluun. Asiakkaat ottaa vastaan Expressin porukka. Jos he eivät löydä ratkaisua pulmaan, on paikalla aina teknisiä myyjiä, joilla on osaamista jokaisesta Onnisen tuoteryhmästä. Jos joku näyttää Liisalta Ihmemaassa, kierrämme myymälää yhdessä ja katsomme mistä tuotteet löytyvät. Myymälän koko on tuplaantunut, niin samalla opin itsekin paikat. Kaiken kaikkiaan asiakkaita palvelee meillä 26 henkeä, joista 10 on Express-puolella ja 16 teknistä myyjää.

”Ennen kuin talven pimeät ja kylmät kelit alkavat, on juuri nyt hyvä aika tarkastaa ulkovalojen toimivuus sekä auton esilämmitykseen käytettävien piharasioiden kunto.”

Juttu on julkaistu Onninen-lehdessä 4/2023

Lue myös tämä: Uusiin tiloihin muuttanut Kuopion Mega Express -myymälä.

Myymälästä mukaan

Lue myös nämä myymäläkuulumiset